Lapinlunas Muumipeikko

"Kaiser"

Kaiser bor hos Susanna & Marcus i Karlstad

 

Hd: C

Ed: UA

Öga: ej lyst

Prcd/pra: fri genom föräldrar

Kaisers galleri


 

 

 


Kaiser 1 år!

Ett år har nu gått sedan vårt yrväder kom till världen! Ett år som varit fyllt av glädje och obeskrivlig kärlek från vår nya livskamrat, men även förtvivlan…

Sedan vi hämtade Kaiser har han varit en framåt och livsglad pojke som älskat alla han mött på sin väg i livet. Under hans första år har vi hunnit med allt från valpkurs, till veterinärbesök fram och tillbaka. Hans favoritsysslor är att få lära sig nya trick, hans favorittrick är ”sitt fint” och ”snurra glädjefnatt runt”. Han har även två stycken kattsyskon som han älskar att pussa och gärna ta en lekstund med ibland om det tillåts .

Livet kantas ju av både med och motgångar, och under Kaisers liv har det tyvärr varit mycket motgångar med en bruten rygg och tå. Trots mycket vila och lite motion, så har Kaiser alltid varit en glad hund som aldrig gett upp. Idag flera månader efter olyckan så är vi överlyckliga som har en frisk hund, som vi kan upptäcka världen tillsammans med.

Vi såg fram emot vintern och när väl den första snön kom så blev det glädjeskutt utan dess like, det var som att Kaiser aldrig gjort någonting annat än att rulla sig bland vita snöflingor och springa efter flygande snöbollar. Idag är Kaiser en trygg, busig och kärleksfull herre som gärna (om han får sin vilja igenom) sover hela förmiddagen. En stor passion för både mat och godis, och det slinker gärna ner en och annan grisknorr om matte/husse behagar.

Tack Anders och Rebecka för att vi fick förtroendet och göra Muumipeikkos liv kärleksfullt och glatt!