Lapinlunas Meidänmyy

"Molly"

Molly bor hos familjen Jonehög i Årjäng

 

Hd: C

Öga: ej lyst

Prcd/pra: fri genom föräldrar

Mollys galleri

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 


Molly 1 år

Tänker tillbaka på året och inser att det hänt väldigt mycket. Liten har blivit stor. Är så imponerad av hur anpassningsbar och nöjd hon är i alla situationer. Hon tycker om alla, stora som små. Hon passade till och med på att pussa veterinären under tiden hon fick ett års vaccinet.

Förra sommaren då hon var liten valp var hon med oss mycket på sjön. Hittade den lilla flytvästen häromdagen och insåg hur liten hon faktiskt var. Sen är ju så klart stora lyckan att få springa runt i skogen, det känns verkligen som hennes rätta element. Att jobba med spår är något hon gillar och hon är riktigt duktig på det också. Lärt oss mycket på valpkurs samt allmänlydnadskurs men det finns mycket kvar att lära. Inte bara det där med inkallning då det kommer förbi ett rådjur eller nåt annat roligt djur med fyra ben, eller vingar.

Varit med på en lärorik inofficiell utställning i Arvika under hösten. Ser fram emot fler. I vintras var vi även med på en trevlig hunddag i Sälboda där vi fick träffa ett härligt gäng. Det blev verkligen en fin vinterdag.

Vi är så glada och tacksamma över vår goa Molly.