Q-pojken

Ibland så blir man lite överraskad när det är dags för valpning. Luna har nu fött sin son!  Jag anade att hon inte skulle ha en stor kull, men gissade på 2-3st kanske. Så vi blev lite snopna när det bara kom en. Vet att det är många av er som väntat på denna kull och hoppats men tyvärr blev det inte så många som vi hade hoppats på. Förslossningen gick jättelätt och både Luna och valpen verkar må finfint!  Så någon gång ska ju vara den första för oss med bara en valp i en kull. Så vi välkomnar Lapinlunas Qaamos och det ska bli så spännande att se honom växa upp.


Upploppet

Nu är det nära, Lunas valpar kommer troligen inom en vecka. Det sparkar så sött i hennes mage och allt har gått kanon så långt. :) Luna äter som jag vet inte vad, men vet hur jag själv var som gravid.

Så nu kommer vi till den traditionella gissningen. Hur många gömmer sig där inne och könsfördelning?

Luna tidigare i veckan


Lite nytt

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen men hemsidan har uppdaterats lite här och var ändå. 

Vi har haft många födelsedagar i det senaste: Stort grattis i efterskott till D-kullen & E-kullen som faktiskt också fyllde i maj! 

Stort grattis även till er som varit ute på tävlingsbanorna och gjort så bra ifrån er! 

Luna är parad men är för tidigt att se om hon är dräktig ännu. Vi kommer även para en tik senare i sommar men mer info om vem och när återkommer vi med. :)


GRATTIS M-kullen på 1 års dagen!

Idag grattar vi M gänget på sin 1 års dag!

Stort grattis

Kaiser

Balto

Molly (NY)

Nasti (NY)

Kommer uppdatera med 1 års berättelser när de inkommer, så klicka på hundens namn! :)


P flickorna 5 veckor


Påskkycklingar 3,5 vecka


2 veckor

Vilka goa knubbsälar!


10 dagar

Ok, en smygtitt till i lådan då!  Nu har de börjat öppna ögonen.


5 flickor!

Här är de små liven! 6 dagar gamla redan!  Jag vågar nog säga att ingen gissade rätt på könsfördelningen. För vem hade kunnat ana att det skulle bli 5 flickor?! Alla mår jättebra och växer som de ska. 3 creme, 1 svart m skarpa fina tecken och 1 brun med tecken blev det. Kul färgvariation!

Ni som väntar på svar så hör vi av oss inom ett par dagar. Vi brukar aldrig meddela någon innan valparna är 1 vecka gamla just för att vi vill att alla ska hänga med och se så allt går som det ska. Hittills gör det det!


P kullen är här!

Myras valpning gick jättebra och det var fort över. Är så skönt med en duktig tik som grejar det mesta själv, är fascinerande att se. :)

Alla verkar må bra men just nu får de vara lite i fred. Så vi kommer att höra av oss till de som nyfiket väntar och ni ska få se en smygbild från valplådan också. :) Ni får ha lite tålamod bara ;)


«december 2020»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031