Antal inlägg: 899

Namn: Marika Olsson
Tidpunkt: 2015-04-27 17:53
Hej! Ååh, så vackra hundar ni har!
Jag har fastnat för denna rasen och har planer på att införskaffa mig en inom en snar framtid. Bor för tillfället hemma med päronen, och känner att det bästa hade varit att skaffa sig en lappis när jag väl skaffat eget. vi har sammanlagt tresmå engelska bulldoggar varav en räknas som min egna. Så Esther, som hon heter, kommer följa med mig i flytten
Eran hemsida är jättefin

Namn: Linda
Tidpunkt: 2015-04-26 00:34
Hejsan!

Har tittat på era fina hundar/valpar.
Blir mer och mer förtjust i era hundar
Mvh Linda A från Lappland

Namn: Erik Melbye
Tidpunkt: 2015-03-24 17:42
Jeg søger en voksen tæve laphund
VH. Erik

Namn: Malin
Tidpunkt: 2015-03-11 13:54
Hej hopp!
Vilka vackra hundar ni har! . Såsom flera här är även jag inne på att äntligen skaffa en egen hund, något jag länge har velat och tänkt men inte kunnat då jag de senaste åren har bott med personer som haft pälsdjursallergi och hundrädsla. Men nu i mars flyttar jag!

Även jag är förstagångsköpare även om jag har en viss vana då jag är delvis uppvuxen med hundar (skilda föräldrar därav delvis). Jag inser att er gästbok inte är ett forum för att tinga valpar men jag kände att jag ville visa mitt intresse trots det. Så vill gärna veta vad ni letar efter hos potentiella valpköpare osv.

Hej svejs!

Namn: Robert Jonsson
Tidpunkt: 2015-03-11 09:25
Oooh vad bra att allt gick bra med Myras valpar Ser fram emot
att få se någon bild snart

Namn: Marjatta Pallari
Tidpunkt: 2015-03-01 18:27
Hej, vilka härliga hundar jag ska skaffa en sån sen när jag blir pensionär....ha det så bra..... Marjatta

Namn: Britt Wännlund
Tidpunkt: 2015-02-13 23:03
Hej! Oj va spännande, vi längtar verkligen efter en liten valp nu.

Namn: Sanna Gustavsson
Tidpunkt: 2015-01-08 13:51
Hej!
Jag och min sambo är sugna på att skaffa en liten valp till sommaren, tror du att ni kommer ha någon kull som är redo att flytta ungefär då? Vi har aldrig haft hund förut men jag har alltid velat ha en Finsk Lapphund, är det en bra första hund?

Med vänlig hälsning
Sanna

Namn: Mia Carlström
Tidpunkt: 2015-01-03 22:44
Hej.
I alla år har jag drömt om den dagen jag äntligen kan skaffa hund. Min son på snart 14 år har också alltid drömt om hund. Han är ju ännu ett barn men jag vet att han menar allvar, det har han visat många gånger. Just finsk lapphund har han pekat ut som första hands val sedan flera år. Nu har jag sedan ett år kollat på information om rasen och kollat på olika uppfödare. Ju mer jag får veta ju mer längtar jag! Till sommaren kan det vara möjligt för oss att ÄNTLIGEN kunna skaffa en! Helt säkert är det inte men... Det beror på min jobbsituation förstås. För man måste ju kunna ha semester när man skaffar valp. Det är ju en fördel om det är sommarlov för sonen också. Jag vänder mig nu till er för jösses vilka fina vovvar ni har! Fast jag har ännu inte stött på något annat än vackert och trevligt när jag "studerat" olika uppfödare. Jag har förstås tusen frågor inte minst undrar jag vad som krävs för att jag skulle kunna bli tänkbar köpare? Har väldigt liten erfarenhet av att äga hund. Det jag förstår och vill är att jag skulle gå in för det till 100%. Det är väl därför det tagit hundra år för mig att våga ta steget. Nöjt mig med en underbar kisse så länge!
Min mailadress: miacarlstrom@hotmail.com om du har tid att svara på min första fråga: min lämplighet, och om du ännu tror att det blir en kull i år, samt hur tingning går till.
Med vänlig hälsning,
Mia i Karlstad


Svar: Hejsan! Jag mailar dig inom kort. Mvh Rebecka

Namn: johanna
Tidpunkt: 2014-12-31 19:25
Hej! Vilken trevlig och fin hemsida man möts av när man kikar in hos er!
Jag och sambon + vår son funderar eventuellt på att skaffa en finsk lapphundstik till hösten 2015 och nu kikar vi runt och hoppas hitta en kennel som passar
Hurpass tidigt har man möjlighet att tinga en valp, är det kö hos er och hur fungerar det med export till Finland?
Gott nytt år =)
Mvh, Johanna med familj


Svar: Hej! Jag kontaktar dig via mail!

Skriv gärna en rad!

 Alla 5 som valpar M
 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S