Rally Ch RLD N RLD F RLD A RLD M LP 1 Lapinlunas Jänkäniila

" Dolly"


Dolly bor hos Marie-Lousie i Torsby

 

Hd: B

ED: UA

Ögon: ej lyst

Prcd/pra: Fri genom föräldrar

LP 1

4x godkända resultat nybörjarklass Rallylydnad, RLD N

3x godkända resultat fortsättningsklass, RLD F

4x godkända resultat Avanceradklass, RLD A

3x godkända resultat Mästarklass, RLD M

4xCert: Rallylydnadschampion!

Genomfört BPH med skott

 

Galleri


Foto:

 

 


Dolly 2 år!

Klart vi ska få ihop en liten 2års berättelse -den här tjejen fyller mitt liv med så mycket glädje och stolthet <3

Hon är fortfarande samma lätta hund att ha och göra med. Blivit lite mer av allt, mer pratigare, mer mattig och även mer soffmysare :D
Det har även växt fram en liten bitch tik i de lägen när det är läge att vakta sitt godis och sin matte - så då får ni passa er vovvsingar ;)

Under året har vi gett oss ut på tävlingsbanorna i Rallylydnad, vilket har gått jättebra. Vi tog två titlar, nybörjare- och fortsättningsklass innan förra året var slut. Vi blev inte bara godkända, utan jag tycker vi fick med oss fina poäng också :) Nu väntar vi på startdebuten i avanceradklass. Dock har inte träningsmotivationen funnits under vintern, så får se hur formen är i år. Under våren har vi även påbörjat en agilitykurs - superkul tycker vi båda!

Hon är verkligen en fantastisk allround hund - då jag är intresserad av att testa på olika aktiviteter hänger hon glatt med och är så duktig. Så vi lär ju inte få tråkigt när vi har ett par olika grenar att variera mellan ;) Kan va möjligt att det blir någon mer tävlingsdebut i ytterligare en gren framöver ;)

Tack Rebecka och Anders ännu en gång för att jag får ha just Dolly i mitt liv!  <3