Lapinlunas Beikkohilkka 

"Java" 

Hilkka flytt M

Java bor tillsammans med Robert & Andrine i Borlänge.

Hd: A

Armbågar: UA

Ögon: UA

Prcd/PRA: Fri, genom fritestade föräldrar

 

 Javas tidigare berättelse

 


 

 

 

 

 


Java var sist ut i kullen och här är hennes tid hos oss: 

Tik nr 4 2v M         Tik 3 3v M

2 veckor                                   3 veckor

Tik nr 4 4v L

4 veckor

tik 4 5v L

Tik 3 5 veckor står L

5 veckor

Tik 3 6 veckor L

6 veckor

Tik 3 7v L

7 veckor

   

 

 Javas galleri 


stjärna OriginalJava 3 år!  stjärna Original 

Java 3 år - HippHippHurra!!

Vår underbara tjej har hunnit bli hela tre år, kan inte fatta det. Det har gått så fort. Vi älskar henne och är så lyckliga att vi har henne. Hon har en fantastisk attityd och älskar livet, det bästa hon vet är att vara tillsammans med oss och hitta på roliga saker. Gå i skogen, åka på utställning, träna lydnad eller bara gå promenad. Allt är härligt tycker hon. Hon ser direkt om någon av mig eller Robert är nedstämd och går direkt fram och buffar på oss för att pigga upp oss. Så omtänksam.

 
Sedan vi flyttat till hus har Java en trädgård att vara i, just nu har hon och Loca också en hundgård. Men i sommar blir det staket kring tomten och hundgården kommer försvinna. Det kommer Java tycka mycket om, hon tycker att det är härligt att sitta på gården och spana ut över ”ägorna” ser hon någon så säger hon till direkt. Det är en del vakt i henne. Det är ganska skönt och tryggt att ha en Java, särskilt när man är ensam hemma :)

I somras hade Java en kull valpar, hon fick fyra små valpar, två viltfärgade tikar och två hanar, vilka var svarta med tecken. I februari hämtade vi hem Loca, från Lapinluna´s F-kull (Fazeri) och Java är både förtjust men även lite trött, det tar på krafterna att ha en valp ;) Men för att de ska kunna vara lite självständiga så brukar vi ibland ha en av dem hemma och den andra med på Roberts jobb. Java är på väg in i en löp-period nu, men efter den så ska vi försöka börja på en kurs. Det blir nog tävlingslydnad eller agility.
 
 Tack Rebecka & Anders för denna mångsidiga, och underbara hund!