Lapinluna´s Fazeri

" Loca"

andrine

Loca bor hos Andrine & Robert i Säter.

Hd: ej röntgad än

Ögon: ej lyst

 

Locas galleri  


 


Loca - underbara Loca 2 år!


Att Loca redan fyller två känns lite märkligt. Hon är ju vår "lilla" valp! Fast i och för sig är hon inte så liten längre, hon är bra mycket större än vår Java. När folk stannar oss för att få hälsa på våra hundar så tror de alltid att Loca är äldst. De blir alltid lika förvånade när de hör att Java är två år äldre.. de brukar tycka att hon ser ut som en valp.

Loca har så härlig personlighet, hon är som en lugn och trygg nallebjörn. Fast hon är ganska mycket av husses hund, kanske för att hon är med på hans jobb de flesta vardagar. Hon har blivit som en liten maskot på företaget, väldigt omtyckt! Hon är rolig också, vad gäller tuggben. Så fort hon får ett när hon är på jobbet så springer hon och gömmer det, och där får det ligga tills Java kommer på besök. Då hämtar Loca benet och är så stolt!

I Februari fick vi ju en dotter och Loca är så bra med henne. Hon kommer och lägger sig nära vår dotter Filippa och låter henne klättra som hon vill på henne. Filippa klappar oftast fint, men ibland är hon hårdhänt fast Loca bryr sig inte hon bara ligger kvar och njuter av närheten. Vår perfekta familjehund.

Hon är inte lika bra på att tex gå lös som Java är. Loca är lite flummig av sig och glömmer bort att det var andra med, så hon kan försvinna på små strövtåg. Men hon kommer oftast tillbaka efter en stund, särskilt när Java har letat på henne.

Nu i helgen var vi på utställning i Stockholm och Loca var en av två i klassen som fick excellent. Domaren sa att om Loca hade visat sig bättre och inte kollat på husse så mycket så hade hon vunnit klassen, nu fick hon nöja sig med en andra placering. Det känns faktiskt mycket motiverande, då vet vi att hon är fin och att det nu är en träningssak. Förhoppningsvis ställer vi mer än vanligt år 2013!

Tack Rebecka och Anders för en underbar och gosig nalle!

 

 

 


 

 

 

 


Loca föddes som nr 6 och här är hennes tid hos oss:

  loca 2v

2 veckor

loca 3v

3 veckor

loca 4v

4 veckor

loca 5v

5 veckor

loca 6v

6 veckor

locas

8 veckor