Se Vch RLD N RLD F Lapinlunas Oilikki

"Doris"

 

Doris bor hos Sandra i Årjäng

 

Hd: C

Ögon: UA

Prcd/pra: ej testad

Genomfört BPH med skott

Viltspårschampion

3x godkänt resultat rallylydnad: RLD N

3x godkänt resultat fortsättningsklass: RLD F

Mamma till vår Ä-kull

 

Doris galleri


 

 

 


Doris 1 år!

Det har varit ett mycket händelserikt år sen lilla fröken Oilikki (Doris) kom in i vårat liv.

Det va en lång väntan innan vi visste om vi skulle få någon valp, men så en kväll när jag satt på icaparkeringen och väntade på Simon så plingade det till i telefon och det va ett sms från Rebecka, där det stod att vi skulle få en av valparna, glädjen just då går inte att beskriva!

Vi hämtade hem Doris sent en torsdakväll, när vi ska åka från Rebecka & Anders så tar Rebecka upp Doris för att säga hej då och så säger hon till mig & Simon att det blir den lugna valpen som får gå till Årjäng. Gud va skönt tänkte jag.... skenet bedrog!

Från det att Doris kom till Årjäng så har det vart fullerulle från dag 1, sova va INGET lilla fröken ville som valp. Doris spendera många timmar i slalombacken när husse va där och hjälpte till att spruta snö, att springa i slalombacken och att åka pistmaskin va Super kul tyckte hon.

Från det att Doris va 15 v så börja vi på valpkurs och efter det så har vi hunnit med allmänlydnkurs, Rallylydnad, agilitykurs, mixkurs och nu är vi snart klara med spårkurs, så det har vart fullt upp ca 3-4 dagar i veckan sen dess. Vi har även hunnit med en del utställningar under sommarn och även tävlat i Rallylydnad (många fina resultat i både utställning & Rallylydnad).

Att varje dag få komma hem och bli mött av Doris i hallen är underbart, Att kunna älska en varelse så mycket är obegripligt.

Vi fick inte bara en underbar hund, vi lärde även känna många nya härliga personer!