Om oss/About us 

Vi bor i Arvika med våra underbara hundar, alla våra hundar lever fritt med oss som våra familjemedlemmar. Vi tränar en hel del spår, lydnad, rallylydnad, agility och på vintern drar hundarna gärna släde och på somrarna åker vi gärna en tur och vandrar på fjället.

Våran uppfödning är tänkt att vara i en liten skala i hemmiljö då vi vill ge valparna bästa möjliga start i livet. De får vara med oss i familjen och bli vana det som hör till vardagen och blir sociala, stabila och trygga. För oss är det viktigt att se alla individer och alla får sin tid och uppmärksamhet.

Mentaliteten är viktigast för oss och målet är att hundarna ska fungera som trevliga familjehundar. Vi vill även sträva efter att avla på sunda och friska linjer, med en så god exteriör som möjligt. En bra, frisk och fungerande hund vill vi ha. Att sedan denna ras är otroligt vacker tar vi som ett stort plus i kanten!

Att köpa valp från oss innebär att ni får fullt stöd från oss som uppfödare. Vi vill finnas till hands för alla våra valpköpare och självklart få följa valparnas utveckling.

Vi ordnar träffar, kurser och tillfällen med BPH för våra valpköpare. 

Vi har båda gått SKK:s uppfödarutbildning och Rebecka är även utbildad valp- och allmänlydnadsinstruktör samt rallylydnadsinstruktör via Svenska Brukshundklubben.

Vill ni veta mer så är ni välkomna att höra av er!

lapinluna